De lekkerste koffie voor horeca

Ben je op zoek naar een lekker kopje koffie waardoor de klant een tweede of meer koppen koffie bestelt? Dat de klanten wel terug blijven komen? Dan zit je goed bij PR Coffee. 

Ben je op zoek naar een lekker kopje koffie voor jouw klanten? Koffie in de horeca is zo belangrijk voor jouw als ondernemer. Reken namelijk maar uit. Met een kilo koffie zet je zomaar honderd koppen koffie. Vermenigvuldig dat aantal met 2 euro per consumptie en je zult beseffen dat de marge op koffie zeer hoog is. Je kunt beter koffie verkopen dan biefstuk. Daarom is het belangrijk niet te beknibbelen op de aanschaf van kwaliteitskoffie. De besparing lijkt makkelijk gemaakt, maar het is de kunst om de omzet te verhogen. Denken in mogelijkheden en daarom raden wij je aan om de koffie van PR Coffee te gaan gebruiken. We hebben een aantal verschillende soorten koffie voor in de horeca, die allemaal zeer betaalbaar zijn en die ook smaakvol uit de volautomatische koffiemachines komen als uit de pistonmachines. De koffiebonen voor de horeca zorgen ervoor, dat uw klanten echt kunnen genieten van een perfect kopje koffie en dat uw klanten kunnen proeven dat u ze waardeert.


Koffiebonen voor in de horeca aanschaffen.

We vinden het belangrijk dat elke horecaondernemer zijn klanten en werknemers een kopje koffie aanbiedt, dat helemaal perfect is. We verkopen in onze webwinkel dan ook alleen maar de beste bonen die er te krijgen zijn. Koffiebonen die helemaal op uw wensen zijn afgestemd. Koffie op kantoor mag best wat lekkerder zijn dan het nu bij een aantal grote bedrijven is. Vooral bedrijven die alleen naar prijs kijken. Neem voor koffie voor op kantoor gewoon eens een kijkje op onze website.


Koffiebonen voor in de horeca bestellen.

Een bestelling maken is bij ons heel eenvoudig. Je kijkt gewoon even wat voor koffie we allemaal in het assortiment hebben staan, die je dan heel eenvoudig in uw winkelmandje kunt stoppen. Even uw bestelling afronden en wij zorgen ervoor dat de koffiebonen snel richting uw bedrijf komen. Als je nog niet eerder bij ons heeft besteld zult je het verschil snel merken. Niet alleen zorgen wij ervoor dat de bonen snel bij je aankomen, maar je zult ook het verschil proeven! De koffie van PR Coffee behoort tot de lekkerste koffie die in de horeca wordt gedronken.


PR COFFEE ZAKELIJK

Bij PR Coffee vind je zowel koffie voor thuis als koffie voor op de zaak en in de horeca. De gemiddelde Nederlander drinkt vijf kilo koffie per jaar en daarom is het juist van belang dat je koffie van topkwaliteit tot je beschikking hebt! Veel koffiebranders en toeleveranciers maken gebruik van langdurige koffiecontracten waarbij zowel de bonen als de machine bij dezelfde partij afgenomen worden. Veelal wordt gedacht dat dit voordelig is, echter zijn de koffiebonen vaak veel duurder en je zit vast aan een contract voor bepaalde tijd waarbij je je soms af kunt vragen van wie de onderneming nu werkelijk is, van jou of van de bierbrouwer. Bij PR Coffee kun je terecht voor koffiebonen van topkwaliteit tegen scherpe prijzen, zonder lange termijn contracten. PR Coffee werkt graag met je samen om jouw onderneming nog succesvoller te maken. Om je aankoop nog gemakkelijker te maken, bieden we bij PR Coffee een aantal aanvullende diensten aan.
 

ZAKELIJK PR COFFEE ACCOUNT

Registreer en mail ons je geschatte verbruik. Wij mailen je dan je persoonlijke Couponcode met extra korting. We doen niet aan minimale afnames, contractuele verplichtingen of ingewikkelde constructies met kleine lettertjes.
Met een zakelijk PR Coffee account profiteer je van wel van een aantal voordelen:

Sneller en efficiƫnter inkopen
Inzicht in je bestelgeschiedenis
Facturen online
Kortingsmogelijkheden
Eigen couponcode met extra korting op grond van geschat volume.
 

KOFFIEAANBIEDING OP MAAT

Heb je ook behoefte aan producten om de koffie heen. Uiteraard zijn ook al deze artikelen leverbaar via PR Coffee en kunnen wij ook die artikelen aanbieden. Denk daar bij onder meer aan:

- Melkcups;

- Suikersticks (doos 1000 st * 4 gram);

- Automaten cacao;

- Automaten topping;

- Kartonnen bekers;

- Roerstaafjes;

- Koekjes;

- Thee van onder meer het merk Pure tea

Of misschien zelfs wel een koffiemachine? Laat ons weten wat je zoekt en hoeveel personeel er op kantoor is, wij stellen een koffiepakket voor je samen en doen je een mooie aanbieding.

 

FILTERKOFFIEAANBIEDING OP MAAT VOOR SPORTVERENIGINGEN EN EVENEMENTEN

Wij snappen als geen ander hoe het werkt met piekmomenten en seizoenen. Voor sportverenigingen kunnen wij daarom aparte aanbiedingen maken met filterkoffiemachines, gemalen koffie en suikersticks, bekertjes en creamer sticks. Ook hier geldt, neem eens contact op. Wij denken in oplossingen met je mee! Denk ook aan de mogelijk om je sportvereniging bij ons aan te melden als goed doel! Wij maken dan een coupon code aan en zodra er door leden of de kantine met die code wordt besteld, stellen wij weer een sponsor bedrag ter beschikking aan jouw vereniging. Zo werkt dat, PR Coffee!