PR Coffee, dat is andere koffie!

#Voor het goede doel


PR Coffee steunt goede doelen!

PR Coffee steunt een aantal goede doelen, die je zelf mag bepalen! Dit zonder dat er een dure stichting, of iets dergelijks, opgericht is, waarbij het eerste deel van de ontvangen gelden naar lonen en andere kosten gaat. Sterker nog, PR Coffee verdubbelt het bedrag dat wij met de verkoop van onze koffie hebben ontvangen voor jouw Goede Doel. Het goede doel kan van alles zijn. Dit kan een persoon zijn dat financieel ondersteund moet worden tot aan een organisatie (horeca gelegenheid, sportvereniging, voedselbank etc etc), die extra financiële hulp nodig heeft.

 

Hoe gaat dit in zijn werk?

U neemt contact met ons op. Dit kan per mail, telefoon of persoonlijk onder het genot van onze koffie. In ons gesprek ga je ons uitleggen wat het " goede doel " is. en maken we hier een Couponcode voor aan. Met deze couponcode wordt de koffie goedkoper. Daarnaast reserveren wij een vooraf afgesproken percentage van de koffieverkopen voor het goede doel. Het gereserveerde bedrag zullen wij verdubbelen en aan het goede doel overmaken.

Onze klanten bepalen zelf welke goede doelen zij willen steunen. Wij zetten maar een aantal goede doelen op de website. Indien een goed doel nagenoeg niets oplevert zullen wij deze voor een ander goed doel gaan vervangen. Op deze wijze kunnen we zo maximaal mogelijk maatschappelijk verantwoord ondernemen.