De lekkerste koffie en THEE voor thuis


Ben je op zoek naar een lekker kopje koffie voor thuis? Dit kan op verschillende manieren tegen verschillende kosten. In de tabel zie je het verschil in kosten.

 Soort koffieproduct
Soort apparaat  Prijs per kopje
Snelfiltermaling Filterapparaat € 0,19
Koffiebonen Espressomachine € 0,15
Pads Senseo € 0,12
Cups Standaard Cups € 0,27
Nespresso Cups Nespresso € 0,40

 

Waarom PR Coffee koffiebonen voor thuis?

De prijs voor een koffiemachine kan heel erg verschillen. Deze espresso machine bepaalt wel heel erg de smaak van de koffie. Om deze reden heeft PR Coffee de bonen zodanig gebrand en geblend dat je ook uit de goedkoopste machines nog fantastische koffie krijgt. Kortom, PR Coffee koffiebonen komen niet alleen extreem goed uit de beste koffiemachines, maar uit bijna alle koffiemachines.  Het voordeel van een koffiebonen machine is dat je alleen de koffie zet die je ook daadwerkelijk verbruikt. Bij filterkoffie / gemalen koffie wordt vaak een pot gezet. Een deel hiervan wordt oud en daarom ook niet meer gedronken maar weggegooid. In de praktijk is daarom een koffie bonenmachine uiteindelijk een goedkopere optie dan alle andere manieren van koffie zetten. Zeker gezien het feit dat de koffiebonen machines vele jaren meegaan.


Koffiebonen voor thuis bestellen.

Steeds vaker zijn er mensen die vanuit huis werken. Wij zien daarom ook een toename in thuis gebruik. Een bestelling maken is bij ons heel eenvoudig. Je kijkt gewoon even wat voor koffie we allemaal in het assortiment hebben staan, die je dan heel eenvoudig in uw winkelmandje kunt stoppen. Even uw bestelling afronden en wij zorgen ervoor dat de koffie snel bij u thuis geleverd wordt. Als je nog niet eerder bij ons heeft besteld zult je het verschil snel merken. Niet alleen zorgen wij ervoor dat de bonen snel bij je aankomen, maar je zult ook het verschil proeven! De koffie van PR Coffee behoort tot de lekkerste koffie.

 

Registreer bij PR Coffee

Geniet van onze kwaliteitskoffie. We doen niet aan minimale afnames, contractuele verplichtingen of ingewikkelde constructies met kleine lettertjes.
Het registreren bij PR Coffee heeft wel van een aantal voordelen:

Sneller en efficiënter herhaal inkopen kunnen doen
Inzicht in je bestelgeschiedenis
Op grond van je bestelgeschiedenis kun je op termijn een koffie abonnement afsluiten.
Facturen online