WIE WE ZIJN

PR Coffee verzekert haar klanten smaakvolle koffiebonen voor een heerlijke kop koffie. De bonen zorgen voor de meest verse en volle smaak die er voor de koffie is. De kwaliteitskoffie is zeer geschikt voor Thuisgebruikers, Bedrijven, Horeca en Thuis.

PR Koffie - gebrande koffiebonen met koffiekopje

Gebrand voor de echte koffieliefhebbers 

PR COFFEE IS ONZE PASSIE

We kunnen rustig stellen dat PR Coffee is opgericht door twee koffiefanaten. We hebben beiden een jarenlange ervaring in de koffiebranche en hier hebben we uiteraard veel geleerd. We hebben niet alleen geleerd wat de belangrijkste voorwaarden zijn om een kwalitatief goede koffieboon te leveren, we hebben ook geleerd hoe het niet moet. Onze aanpak staat garant om altijd de beste kwaliteit koffiebonen te selecteren voor onze melanges. Onze koffiebonen worden bovendien gebrand door een kleine koffiebrander met een even grote passie voor koffie als die van ons. 

PR Coffee is een waar familiebedrijf. Opgericht door Roel Verhoeven & Patrick van der Heide, twee goede vrienden. Vandaar ook de naam PR Coffee.

Een groothandelsbedrijf dat gespecialiseerd is in de smaak en verkoop van koffie.

 

In het bedrijf helpen ook 5 anderen mee. Dit zijn de kinderen van Patrick & Roel. De kinderen zijn bij bijna alles betrokken voor een leerzame en waardevolle opvoeding. Zo is Roels 15-jarige dochter de websitebouwer en de grafische vormgever. Initieel was de verkoop alleen voor de ouders en grootouders bedoeld, vandaar ook de exceptionele hoge kwaliteit. Echter door ook vraag van bekenden en familieleden is de afzet gaan groeien. Zo ver zelfs dat wekelijks de lijst met bedrijven groeit die deze koffie ook afneemt.

 

   
Exclusief  |  Kwalitatief  |  Voor ├ęchte fijnproevers

* PR Coffee is een handelsnaam van Combine Logistics BV.