De lekkerste koffie voor op kantoor


Ben je op zoek naar een lekker kopje koffie voor op kantoor? Koffie voor op kantoor heeft niet altijd de beste reputatie. Iedereen heeft wel een ervaring bij een bedrijf waar een koffieautomaat werd neergezet, waaruit de koffie niet te drinken was. Als je jouw personeel echt waardeert, dan raden wij je aan om hiervoor de koffie van PR Coffee te gaan gebruiken. We hebben een aantal verschillende soorten koffie voor op kantoor, die allemaal zeer betaalbaar zijn en die ook smaakvol uit de goedkope bonenmachines komen. De koffiebonen voor op kantoor zorgen ervoor, dat uw werknemers echt kunnen genieten van een perfect kopje koffie en dat uw werknemers kunnen proeven dat u ze waardeert.


Koffiebonen voor op kantoor aanschaffen.

We vinden het belangrijk dat elke werkgever zijn klanten en werknemers een kopje koffie aanbiedt, dat helemaal perfect is. We verkopen in onze webwinkel dan ook alleen maar de beste bonen die er te krijgen zijn. Koffiebonen die helemaal op uw wensen zijn afgestemd. Koffie op kantoor mag best wat lekkerder zijn dan het nu bij een aantal grote bedrijven is. Vooral bedrijven die alleen naar prijs kijken. Neem voor koffie voor op kantoor gewoon eens een kijkje op onze website.


Koffiebonen voor op kantoor bestellen.

Een bestelling maken is bij ons heel eenvoudig. Je kijkt gewoon even wat voor koffie we allemaal in het assortiment hebben staan, die je dan heel eenvoudig in uw winkelmandje kunt stoppen. Even uw bestelling afronden en wij zorgen ervoor dat de koffiebonen snel richting uw bedrijf komen. Als je nog niet eerder bij ons heeft besteld zult je het verschil snel merken. Niet alleen zorgen wij ervoor dat de bonen snel bij je aankomen, maar je zult ook het verschil proeven! De koffie van PR Coffee behoort tot de lekkerste koffie die op kantoor wordt gedronken.


PR COFFEE ZAKELIJK

Bij PR Coffee vind je zowel koffie voor thuis als koffie voor op de zaak. Nergens drinken we zoveel koffie als op het werk en daarom is het juist van belang dat je op het werk koffie van topkwaliteit hebt! Veel bedrijven maken gebruik van een koffiecontracten waarbij zowel de bonen als de machine bij dezelfde partij afgenomen worden. Veelal wordt gedacht dat dit voordelig is, echter zijn de koffiebonen vaak veel duurder en je zit vast aan een contract voor bepaalde tijd. Bij PR Coffee kun je terecht voor koffiebonen van topkwaliteit tegen scherpe prijzen. PR Coffee werkt graag met je samen om jouw onderneming nog succesvoller te maken. Om je aankoop nog gemakkelijker te maken, bieden we bij PR Coffee een aantal aanvullende diensten aan.
 

ZAKELIJK PR COFFEE ACCOUNT

Registreer en mail ons je geschatte verbruik. Wij mailen je dan je persoonlijke Couponcode met extra korting. We doen niet aan minimale afnames, contractuele verplichtingen of ingewikkelde constructies met kleine lettertjes.
Met een zakelijk PR Coffee account profiteer je van wel van een aantal voordelen:

Sneller en efficiƫnter inkopen
Inzicht in je bestelgeschiedenis
Facturen online
Kortingsmogelijkheden
Eigen couponcode met extra korting op grond van geschat volume.
 

KOFFIEAANBIEDING OP MAAT

Heb je ook behoefte aan producten om de koffie heen. Uiteraard zijn ook al deze artikelen leverbaar via PR Coffee en kunnen wij ook die artikelen aanbieden. Denk daar bij onder meer aan:

- Melkcups;

- Suikersticks (doos 1000 stuks * 4 gram)

- Automaten cacao;

- Automaten topping;

- Kartonnen bekers;

- Roerstaafjes;

- Koekjes;

- Thee onder meer van het merk Pure tea

Of misschien zelfs wel een koffiemachine? Laat ons weten wat je zoekt en hoeveel personeel er op kantoor is, wij stellen een koffiepakket voor je samen en doen je een mooie aanbieding.

 

FILTERKOFFIEAANBIEDING OP MAAT VOOR DE MANNEN IN DE BOUW

Wij snappen als geen ander hoe het werkt in de bouw. De keet is je kantoor en wat je 's ochtends vroeg als eerste doet is toch echt even een kan koffie zetten. Voor bouwers kunnen wij daarom aparte aanbiedingen maken met filterkoffiemachines, gemalen koffie, bekertjes, suikersticks en creamer sticks. Ook hier geldt, neem eens contact op. Wij denken met je mee, PR Coffee!